Reparatii

Amenajari si reparatii

Avand o experienta de 10 ani stim cat de importante sunt amenajarile in viata noastra, unde confortul si durabilitatea trebuie sa confere siguranta. Noi va venim in ajutor cu personal specializat gata sa repare sau sa efectueze orice lucrari, de la zugraveli pana la instalatii electrice si sanitare.

fereastra

Ferestre termopan

Tamplaria PVC cu geam termopan este cea mai buna solutie pentru ferestre si usi deoarece ofera protectie termica si fonica superioare tamplariei clasice din lemn. In acelasi timp va ajuta sa economisiti bani prin prisma reducerii costurilor de incalzire a locuintei si este usor de intretinut.

usi

Usi glisante

Sistemele de usi glisante sunt folosite atat in spatiile de locuit cat si in cele de depozitare, facand accesul mult mai usor si economisind spatiu. Daca vreti sa aveti eficienta si utilitate maxima la cele mai rentabile preturi, va recomandam sa apelati la oferta de usi glisante.

Constructii

Constructii la rosu

O constructie durabila nu se realizeaza doar cu materiale ieftine, ci cu un raport bine gandit intre solutia constructiva, materiale, manopera, asociate cu o buna evaluare a spatiului, atent impartit si simplitatea constructiei, pentru a obtine rezultatul dorit. In acest domeniu experienta conteaza.

>Accesorii

Accesorii

Societatea noastra va poate oferi o gama larga de accesorii in tamplaria pvc precum balamale, manere, feronerie, sticla termopan si nu numai. Pentru mai multe detalii nu ezitati sa ne contactati.

NextPrev
Categorie: Amenajari
Inapoi la pagina anterioara

Culoare

In cazul in care culorile clasice nu va atrag, va putem oferi o gama de culori care imita natura. Stejar inchis, stejar auriu, mahon, nuc, moreiche, sunt culorile si texturile profilelor care pot fi alese pentru tamplaria pvc dorita.

Acum aveti ocazia sa imbinati functionalitatea si fiabilitatea termopanelor, cu "caldura" si farmecul tamplariei traditionala din lemn.

nuante